Авто

Названо два китайські кросовери, які нічим не гірші за “корейців” і “японців”

Share

Концерн Great Wall має багату історію, за яку компанія змогла створити чимало суббренів. Окремо серед них стоїть марка Haval, яка вже кілька років представлена на російському ринку і навіть має власний завод у країні.

Однією з найпопулярніших моделей у лінійці цього бренду є компактний кросовер з індексом F7 і F7x (його купеподібна версія). І неспроста. Цей китайський “паркетник” за сукупністю якостей і характеристик нічим не гірший за ті самі корейські та японські SUV, а в деяких аспектах навіть перевершує і тих, і інших.

F7 і F7x стали хітом завдяки своєму вдалому дизайну, а також просторому салону, де на задньому ряду місця для ніг пасажирів навіть більше, ніж у тих же Kia Sportage і Toyota RAV4.


А ще такі автівки можуть похвалитися широкими дверними прорізами та високим дахом (хоча у крос-купе F7x через форм-фактор місця над головою задніх “сідоків” трохи менше, ніж у простому F7).

Анітрохи не гірше йдуть справи і з технічною частиною цих споріднених моделей. Судячи з повідомлень на клубних форумах, автомобілі, які почали продавати в Росії офіційно з 2019 року, поки що не зіткнулися з жодними серйозними несправностями, що вимагають великих відкличних компаній і дорогих ремонтів, а деякі з них вже встигли наїздити без поломок навіть понад 150 тисяч кілометрів, що часом буває не під силу окремим корейським кросоверам.

Фінальний аргумент на користь спорідненої зв’язки кросоверів Haval полягає в їхніх прайс-листах. F7 і F7x легко обіграють “корейців” і “японців” у вартості, причому навіть незважаючи на те, що ціни на всі китайські автомобілі останнім часом різко збільшилися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024