Названо два китайські кросовери, які нічим не гірші за “корейців” і “японців”

0
1267

Концерн Great Wall має багату історію, за яку компанія змогла створити чимало суббренів. Окремо серед них стоїть марка Haval, яка вже кілька років представлена на російському ринку і навіть має власний завод у країні.

Однією з найпопулярніших моделей у лінійці цього бренду є компактний кросовер з індексом F7 і F7x (його купеподібна версія). І неспроста. Цей китайський “паркетник” за сукупністю якостей і характеристик нічим не гірший за ті самі корейські та японські SUV, а в деяких аспектах навіть перевершує і тих, і інших.

F7 і F7x стали хітом завдяки своєму вдалому дизайну, а також просторому салону, де на задньому ряду місця для ніг пасажирів навіть більше, ніж у тих же Kia Sportage і Toyota RAV4.


А ще такі автівки можуть похвалитися широкими дверними прорізами та високим дахом (хоча у крос-купе F7x через форм-фактор місця над головою задніх “сідоків” трохи менше, ніж у простому F7).

Анітрохи не гірше йдуть справи і з технічною частиною цих споріднених моделей. Судячи з повідомлень на клубних форумах, автомобілі, які почали продавати в Росії офіційно з 2019 року, поки що не зіткнулися з жодними серйозними несправностями, що вимагають великих відкличних компаній і дорогих ремонтів, а деякі з них вже встигли наїздити без поломок навіть понад 150 тисяч кілометрів, що часом буває не під силу окремим корейським кросоверам.

Фінальний аргумент на користь спорідненої зв’язки кросоверів Haval полягає в їхніх прайс-листах. F7 і F7x легко обіграють “корейців” і “японців” у вартості, причому навіть незважаючи на те, що ціни на всі китайські автомобілі останнім часом різко збільшилися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!