Найкрасивіші автомобілі 2018

0
1914

Експерти назвали найкрасивіші автомобілі сучасності. Машини з найкращим дизайном визначали в рамках конкурсу Car Design Award 2018.

Журі обрало переможців у трьох номінаціях:

  • кращий концепт;
  • кращий серійний автомобіль;
  • кращий дизайн марки.

Серед концептів, створених за останній рік, найвищі оцінки завоював прототип міського електромобіля Honda Urban EV. Журналісти похвалили дизайнерів японської марки за поєднання ретро-мотивів і футуристичної естетики.

Honda Urban EV
Honda Urban EV

За підсумками голосування «Хонді» поступилися два купе, які отримали однакову кількість балів. Це електромобіль Genesis Essentia, і концепт Mazda Vision Coupe.

Детальніше про Honda Urban EV – за посиланням .

Серед серійних машин найвищої оцінки за дизайн удостоївся кросовер Jaguar E-Pace.

Jaguar E-Pace
Jaguar E-Pace

«Він запозичив багато рис у старшої моделі, при цьому не виглядає зменшеною копією кросовера F-Pace. У нього є свій власний сильний характер », – резюмували своє рішення члени журі.

Зовсім трохи за результатами голосування поступився «Ягуарові» інший автомобіль з Великобританії – новий спорткар Aston Martin Vantage. Третє місце дісталося електричному купе нової марки Polestar, що належить Volvo.

Volvo XC40
Volvo XC40

Нагороду за кращий дизайнерський мову дісталася Volvo. Члени журі особливо відзначили трансформацію, яка сталася з маркою за останні роки, переосмислення в нових моделях ідеї скандинавського дизайну і витончену оптику.

Премія Car Design Award заснована в 1984 рік. До складу журі входять 12 журналістів з Європи, США, Латинської Америки та Азії. У минулому році найвищі нагороди отримали концептуальний електромобіль Jaguar I-Pace, серійний спорткар Ford GT і марка Land Rover.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!