Японський кросовер Nissan X-Trail вперше виїхав на дорожні випробування у ексклюзивному виконанні Rock Creek

0
220

Декілька днів тому на тестових заїздах у Фармінгтон-Хіллз, штат Мічиган, США, було помічено новий Nissan X-Trail 2024. Відповідні фото вже з’явилися в Мережі. Цікавість цієї публікації полягає в тому, що випробування кросовера проводилися в ексклюзивному виконанні Rock Creek. Нагадаємо, що тут автомобіль відомий під іншим індексом – Rogue. Терміни прем’єри поки що не розкриваються, але є припущення, що його покажуть на початку наступного року.

Що стосується опублікованих шпигунських фото, то кросовер тестується в частковому маскуванні. Закритими захисної плівки виявилися дах та обидва бампери. При цьому двері, дзеркала та скла залишені без маскувального камуфляжу. На даху ж є дивна надбудова, призначення якої поки що невідоме. Можливо, це проводиться тестування якогось обладнання, хоча це можуть бути і рейлінги. При цьому модернізації будуть запропоновані в оформленні оптики, самих бамперів, коліс та повітрозабірників із радіаторними ґратами.

Інтер’єр кросовера на фото не показали, але є припущення про те, що він отримає в оснащенні. В оздобленні салону Nissan X-Trail Rock Creek будуть запропоновані нові матеріали, а також низка опцій, яких немає в інших варіаціях. Повідомляється про наявність у кросовера покращеної версії мультимедіа та іншого формату панелі приладів. Буде розширено і пакет безпеки (фото: Nissan; motor1.com ).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!