Genesis оновила кросовер GV60 у США: нижча ціна та більше запас ходу

0
41

Сьогодні Genesis Motor America оголосила ціни та комплектації моделі GV60 2024 року у США. Автомобіль отримав безліч нових функцій, включаючи доступну комплектацію із заднім приводом, що додає до 74 км або на 19% більше за розрахунковий запас ходу на повній зарядці. Рекомендована виробником роздрібна ціна GV60 2024 модельного року тепер починається з 52 000 доларів, що робить його доступним для більш широкої аудиторії споживачів.

GV60 2024 року у стандартній комплектації поставляється із заднім електродвигуном потужністю 168 кВт, що забезпечує розрахунковий базовий запас ходу до 473 км на одній зарядці. Також в базі автомобіль отримав вбудовану точку доступу Wi-Fi, цифровий ключ Genesis 2, асистент при керуванні шосе рівня 2 і вдосконалену систему запобігання лобовому зіткненню. Genesis також підвищив загальну безпеку автомобіля, збільшивши кількість подушок безпеки та додавши переднатягувач ременя безпеки, обмежувач навантаження та нагадування про непристебнутий ремен безпеки для задніх сидінь.

“Ми раді збільшити запас ходу в нашій популярній моделі GV60, надавши споживачам ще більшу гнучкість”, – сказала Клаудія Маркес, головний операційний директор Genesis Motor North America. «Завдяки найкращим у своєму класі функціям, таким як Face Connect, Crystal Sphere, а також збільшеному запасу ходу в новій комплектації RWD, ми не можемо дочекатися, щоб вітати ще більше споживачів у нашій родині, що росте, власників електромобілів».

Представлений у 2022 році, GV60 втілює в собі мову дизайну Genesis – спортивну елегантність та красу дизайну салону White Space. Його інтер’єр відрізняється просторим плануванням з використанням більш екологічних та перероблених матеріалів у поєднанні з передовими технологіями та безпекою. GV60 також оснащений першими у світі інноваційними технологіями, такими як Face Connect та Crystal Sphere, що дозволяє водієві ще більше персоналізувати свої враження від водіння.

GV60 Standard RWD 2024 має рекомендовану виробником роздрібну ціну (MSRP) у розмірі 52 000 доларів США. Вартість GV60 Advanced AWD 2024 становить 60 550 доларів США, а ціна GV60 Performance AWD 2024 починається від 69 550 доларів США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!