Новий Ford Transit трансформувався у комфортний автобудинок

0
62

Компанія Ford вибрала виставку Düsseldorf Caravan Show, щоб представити свій останній додаток – кемпер Ford Transit Custom Nugget. Синій овал при співпраці з компанією Westfalia переобладнав звичайний новий «Транзит», перетворивши його на кемпер з усіма зручностями, які можна очікувати від невеликого будинку на колесах.

Оснащення машини включило U-подібну кухню, холодильник з висувними ящиками і раковину. Крім того, новий Transit Custom Nugget отримав відкидний дах, який служить додатковим наметом для сну.


Ford заявляють, що можуть обладнати кемпер навіть сонячними панелями, щоб використовувати сонячну енергію для живлення внутрішніх приладів.


Інші доповнення машини включають: рулонні штори, що затемнюють, а також вбудовані місця для зберігання столів і стільців, які можна використовувати на вулиці.

Усередині машини встановлено два двоспальні ліжка, а водійське і пасажирське крісло мають функцію обертання навколо своєї осі.


Ззаду передбачена лавка-сидіння для трьох осіб із додатковим підігрівом, а також порти USB-C та стереосистема.

У стандартній комплектації кемпер може похвалитися наявністю душу ззаду, серед опцій можна знайти додатковий тент для дверей багажника.


Що стосується техніки, то автобудинок можна замовити як у гібридній версії, так і дизельної. В її основі першою лежатиме 2,5-літровий бензиновий ДВС, що працює у парі з електромотором. Сукупна віддача цієї зв’язки дорівнює 230 к.с., а ємність акумулятора становить 11,8 кВт/год, чого достатньо для того, щоб проїжджати лише на електротязі близько 32 кілометрів.

Альтернативний варіант – дизельний мотор на 168 кінських сил, що поєднується з 8-діапазонним “автоматом”.

У продаж новинка Ford надійде навесні 2024 року. Ціни на неї в Німеччині становитимуть щонайменше 76 тисяч 500 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!