Дебютував оновлений Toyota 4Runner

0
503

Японська компанія Toyota представила оновлений позашляховик 4Runner. Автомобіль 2024 модельного року практично не змінився, але при цьому знайшов новий ексклюзивний відтінок кузова.

Новий колір у позашляховика Toyota 4Runner отримав назву Terra . Це оранжево-коричнево-землистий відтінок, який буде доступний для моделі Toyota 4Runner у позашляховій версії TRD Pro . Також у колірну гаму моделі додався ще один відтінок, званий Underground .


У рух позашляховик Toyota 4Runner 2024 модельного року, як і раніше, наводиться 4,0-літровим силовим агрегатом V6 DOHC потужністю 270 л. с. у поєднанні з 5-швидкісною автоматичною коробкою передач.


На вибір для покупців нового Toyota 4Runner є сім комплектацій: SR5, SR5 Premium, TRD Sport, TRD Off-Road, TRD Off-Road Premium , а також Limited та TRD Pro , пише « Центральна служба новин» . Всі вони за замовчуванням комплектуватимуться набором систем допомоги водієві під назвою Toyota Safety Sense P з технологією виявлення пішоходів, попередженням про вихід зі смуги руху, автоматичним включенням далекого світла, а також високошвидкісним круїз-контролем радарним та іншими опціями.


Терміни початку продажу та ціни на оновлений позашляховик Toyota 4Runner поки не названі автовиробником.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!