Genesis GV80 оновився і перетворився на купе-кросовер

0
173

У своїй рідній країні, Південній Кореї, компанія Genesis представила оновлений GV80 і новий купе-кросовер GV80 . Вже було відомо , що у GV80 буде варіант з більш похилим лінією даху – Genesis вже показала готовий до виробництва концепт у квітні. Однак останній купе-кросовер GV80 , як і оновлений GV80 , має новий інтер’єр.

Купеподібний GV80 виглядає так само, як модель, що передувала йому, і його дебют збігається з появою оновленого «звичайного» GV80 . На відміну від оригіналу, випущеного у 2020 році, цей позашляховик отримає нову передню панель з оновленими решітками радіатора та новими подвійними діагональними лініями, абсолютно нові бампери та збереже роздільні фари.

GV80 Coupe отримує значно оновлений салон, який Genesis також представляє у звичайному GV80 . Відносно традиційний інтер’єр з приладами, розташованими під козирком, та окремим інформаційно-розважальним екраном поступається місцем гігантському OLED-екрану шириною 27 дюймів. Кнопки на центральній консолі також були перероблені, з’явилося нове рульове колесо, оновилася нижня частина панелі приладів і випускний отвір системи вентиляції. Genesis адаптує центральний тунель, а також використовує нові оздоблювальні матеріали. На відміну від GV80 , купе-кросовер GV80 має кермо D -подібної форми.

І Genesis GV80 і GV80 Coup e доступні в Південній Кореї з 2,5-циліндровим чотирициліндровим двигуном потужністю 304 к.с. та 3,5-літровим шестициліндровим турбомотором потужністю 380 к.с. У купе-подібного GV80 також буде варіант із 415-сильним двигуном 3.5 V6.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!