Geely готує новий електромобіль для ринку США: всі подробиці

0
188

Електричний середньорозмірний позашляховик Polestar 3 був представлений у жовтні 2022 року, але до його дебюту на ринку ще багато місяців. Для ринку США виробництво Polestar 3 на заводі Volvo Cars у Південній Кароліні розпочнеться у першому кварталі 2024 року. Постачання Polestar 3 у США, за оцінками, розпочнуться у другому кварталі 2024 року.

Хорошою новиною є те, що розробка Polestar 3 наближається до завершення. За даними компанії, електричний позашляховик нещодавно завершив двотижневі випробування в екстремально спекотну погоду в Об’єднаних Арабських Еміратах. Прототипи Polestar 3 їздили в міських мегаполісах Абу-Дабі і Дубай і в навколишніх пустелях при температурі до 50 градусів за Цельсієм.

Після того, як Polestar 3 дебютував у всьому світі на Фестивалі швидкості у Гудвуді у липні 2023 року, прототипи були відправлені до ОАЕ у серпні з командою інженерів-розробників. Їхня місія полягала в тому, щоб точно налаштувати кліматичну систему в одному з найспекотніших середовищ на планеті.

Компанія заявляє, що це було одне з кількох екстремальних випробувань погоди, які автомобілі Polestar проходять під час розробки.

«Програма розробки та тестування Polestar 3 просувається добре, і я очікую, що виробництво розпочнеться у 1 кварталі 2024 року. Polestar 3 знаходиться на початку свого шляху, і тепер клієнти можуть відвідати наші роздрібні магазини по всьому світу, щоб побачити його чудові пропорції та посидіти в його ексклюзивному та інноваційному інтер’єрі», – сказав Томас Інгенлат, генеральний директор Polestar.

Як пише CSN-TV , Polestar вже відвантажила три прототипи демонстраційних автомобілів, які будуть показані клієнтам. За цими автомобілями у 2024 році підуть автомобілі для тест-драйву.

Polestar 3 вже доступний для замовлення онлайн за депозит, що повністю повертається, в розмірі 1000 доларів США. Ціни в США починаються від 85300 доларів США за версію Long range Dual і від 91300 доларів США за комплектацію Long range Dual з пакетом Performance.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.