Новий Renault Duster представлять у 2024 році

0
576

Актуальне, друге покоління кросовера Renault Duster (він же Dacia Duster) в Європі доступний ще з 2017-го. Зараз французи через кооперацію зі своїм румунським підрозділом Dacia працюють над наступною генерацією цього бестселера. Напередодні про неї стали відомі нові подробиці.

Новини про новий «Дастер» прийшли з Індії, де на заході Renault Experience Days виступив один із керівників компанії, який назвав орієнтовний термін дебюту такого кросовера.

За словами одного з топ-менеджерів французької марки, появи нового Duster варто чекати орієнтовно на початку 2024 року, після чого стартують його продажі на всіх актуальних для цієї моделі ринках.


Цікавий момент полягає в тому, що в самому Renault, розкриваючи цю дату в календарі, мають на увазі Дастер, але не називають сам автомобіль на ім’я, позначаючи його як одну з головних новинок B-сегмента в 2024 році.

Разом з ним компанія збирається представити оновлені кросові моделі Kwid, Kiger і Triber, які мають високий попит в азіатських країнах.

Подробиць про третій Duster поки що не так багато, як хотілося б. Передбачається, що кросовер сильно зміниться зовні, збільшиться в розмірах, а також буде побудований на новітній модульній платформі CMF-B.

У «паркетника» збережеться система повного приводу, але список двигунів може розширитися гібридною та повністю електричною модифікацією.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!