Lexus показав концепт революційного електромобіля

0
199

Компанія Lexus показала концепт-кар, який буде представлений у Японії наприкінці наступного місяця. Цей автомобіль стане прев’ю серійної електричної моделі нового покоління, тому, швидше за все, він з’явиться і в Європі.

У Toyota та Lexus історія у сфері електромобілів приблизно така: автомобілі, які ми маємо зараз – Toyota bZ4X і Lexus RZ – це свого роду приманка, а по-справжньому революційні електромобілі з’являться пізніше. Самі бренди, звичайно, не скажуть цього безпосередньо, але це видно за кількістю цікавих планів на майбутнє з твердотільними батареями, запасом ходу до 1200 км і кузовами, що вони екстремально виглядають, які вони підносять.

Одного разу компанії показали величезний парк концепт-карів, а також трохи озвучили обіцянку електричного спортивного автомобіля. Концепт-кар, який буде представлений наступного місяця, робить все це ще більш конкретним, якщо вірити сторінці новин Lexus . Цей спорткар є попередником серійної електричної моделі, яка має вийти у 2026 році.

Однак більше поки що нічого не відомо. Гострий і низький на вигляд кузов створює враження, що це автомобіль, силует якого вже був показаний раніше. Lexus обіцяє, що серійна версія цього концептуального електромобіля буде новаторською з погляду платформи та структури кузова, представить нову модульну структуру, нове програмне забезпечення та навіть радикально змінить виробничий процес. Одним словом, “революційна”.

Новинку від Lexus покажуть на виставці Japan Mobility Show , яка проходитиме у Токіо з 28 жовтня по 5 листопада.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!