Розкрито найкращі автомобілі для високих водіїв

0
69

Американське видання «Consumer Reports» опублікувало результати дослідження цього року, яке торкалося аж ніяк не надійності автомобілів, а зручності та комфорту водія за кермом тієї чи іншої машини.

До підсумкового рейтингу не увійшов жоден спортивний автомобіль. Натомість найкращими машинами для високих людей здебільшого виявилися кросовери.

Перший рядок у списку найбільш підходящих для високих водіїв автомобілів зайняв німецький «паркетник» Porsche Cayenne . На другій та третій позиціях розташувалися Audi A8 та A6, а за ними вишикувалися: Audi Q3, Volkswagen Atlas Cross Sport та Honda Pilot.

Переможцем у категорії «мінівени» став Honda Odyssey . Крім того, у рейтингу найкращих машин для високих водіїв опинилися дві популярні Subaru – Forester та Legacy, а також BMW 2-Series Gran Coupe та Kia Soul.

Брендом з безпроблемними машинами була названа Toyota, за якою слідував Lexus і BMW. Далі йшли: Mazda, Honda, Audi, Subaru, Acura та Kia, а у списку аутсайдерів відзначилися такі марки як: VW, Jeep та Mercedes-Benz.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.