Чеська компанія Skoda провела серйозні тести моделей Superb та Kodiaq в умовах екстремального холоду та спеки

0
87

Компанія Skoda планує цієї осені представити свої останні творіння – нові Skoda Superb і Kodiaq 2024. Ці автомобілі нещодавно пройшли серію виснажливих температурних випробувань, витримавши арктичний холод і жару Арізони.

Прагнення Skoda до досконалості проявляється в тому, що Kodiaq і Superb вирушили у свою грандіозну подорож, подолавши приголомшливий мільйон кілометрів. Ця подорож була пов’язана не тільки з відстанню — це була нещадна битва з екстремальними температурами та ландшафтом. Ці машини працювали на межі своїх можливостей: температура коливалася від льодових до кісток -30°C до 50°C.

Перший етап цієї епічної подорожі привів Kodiaq та Superb до Полярного кола, де нещадний холод перевірив їхній характер. Ці автомобілі довели свою здатність бездоганно працювати навіть у найсуворішому холодному кліматі. З крижаної Арктики подорож прийняла поворот у вогняні пустелі Арізони. Витримуючи температуру до 50 ° C, Kodiaq і Superb продемонстрували свою стійкість в пекучу спеку (фото: Skoda).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!