Головна Авто Jeep заявив про подальше збереження квадратного дизайну своїх автомобілів

Jeep заявив про подальше збереження квадратного дизайну своїх автомобілів

0
188

Коли справа доходить до естетичної ідентичності, Jeep легко запам’ятати як одного із найхарактерніших дизайнерських автовиробників на ринку. Не дивно, що прямолінійні форми та міцний зовнішній вигляд були важливою частиною візуального підпису автомобілів компанії протягом десятиліть і залишатимуться такими на довгі роки.

У недавньому інтерв’ю Top Gear дизайнер Даніеле Калоначі (що відповідає, зокрема, за проект Jeep Avenger) сказав, що компанія прагне зберегти свою ідентичність і залишиться твердою у стратегії.

“Є багато компаній по всьому світу, які потрапляють у світ кросоверів, але Jeep, як і раніше, буде … квадратним”, – сказав він.

Навіть у часи повсюдної електрифікації Jeep продовжуватиме робити велику ставку на прямолінійніші лінії дизайну кузова, щоб зробити «клієнтів щасливими». Сам Avenger, що продається в Європі як електромобіль, є прикладом цього. Навіть сучасний та зроблений для міського використання, він зберіг ідентичність у дизайні.

Те саме стосується Recon, представленої минулого року концепції майбутнього позашляховика марки. Це буде повністю електрична модель із зовнішнім виглядом, натхненним Wrangler. Фари квадратної форми, плоский дах та прямі складки добре характеризують ідентичність бренду. Серійне виробництво розпочнеться наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.