Перший заряджений електромобіль Nissan готується до випуску

0
189

Nissan раніше підтвердив, що передасть для доопрацювання електромобілі своєму високопродуктивному підрозділу Nismo. Тепер з’явилися перші шпигунські фотографії майбутнього Nissan Ariya Nismo , і хоча він виглядає трохи високим і незграбним на трасі, ми вже можемо бачити деякі з особливостей, завдяки яким він відрізнятиметься від стандартної моделі.

Спіймана на Нюрбургрингу модель насправді має досить багато поліпшень продуктивності, починаючи з заднього крила. Крім спойлера на даху, який можна знайти на стандартній моделі, Nismo додав заднє крило прямо над задніми ліхтарями, що, мабуть, покращить керованість у швидкісних поворотах.

Нижче задній бампер і бічна спідниця, що веде до нього, також стали новими. Крім того, передній повітрозабірник також здається більше, ймовірно, щоб допомогти охолодити батареї та інші компоненти силової установки, коли вони працюють на межі. Бічні повітрозабірники на обох кінцях решітки здаються коротшими і включають те, що може бути новим датчиком.

У той час як Nissan не робив офіційних заяв про потужність Ariya Nismo, звичайний Ariya має електромотор потужністю 389 к.с. і 599 Нм крутного моменту США. Поки що незрозуміло, коли Nissan планує представити нову, орієнтовану на продуктивність модель.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!