Один з перших GMC Hummer EV SUV виставили на торги

0
223

Компанія GMC випустила лише 2,5 тисяч електричних Hummer EV у «вітальному» виконанні Edition 1. З цієї спецсерії почалося виробництво Hummer EV, і зараз один з таких електромобілів виставлений на аукціон. Причому йдеться не про пікап, а більш рідкісну версію в кузові позашляховика.

З моменту покупки позашляховик проїхав трохи більше 300 кілометрів, тобто фактично є новим. Придбали екземпляр у серпні 2021 року.

Виконання Edition 1 включало всі доступні на той момент опції. Серед них, наприклад, повнокероване шасі з «режимом краба», адаптивна пневмопідвіска та 22-дюймові колеса, знімні панелі даху та медіасистема з 13,4-дюймовим екраном та акустикою Bose.

При всій зовнішній схожості позашляховик відрізняється від пікапа, з яким ділить платформу. Основні відмінності – розміри та силова установка. П’ятидверний GMC Hummer EV приблизно на півметра коротший за трак, а три його двигуни розвивають 842 к.с., тоді як у пікапа є 1014-сильна модифікація.

Зараз за електромобіль пропонують 130 тисяч доларів, але до кінця торгів ще три дні. Аукціоністи зазначають, що покупка Hummer EV із пробігом може стати гарним способом уникнути тривалої черги. Ще восени минулого року повідомлялося, що лист замовлень на електромобілі розтягнувся на два роки вперед, а зараз прийом заявок взагалі тимчасово припинено – навіть з офіційного сайту GMC ціни на Hummer EV видалили.

Найперший GMC Hummer EV, що зійшов з конвеєра, був проданий ще дорожче: у січні на аукціоні Barrett-Jackson за електромобіль в аналогічному виконанні з VIN-номером 001 виклали півмільйона доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!