Китайський BYD показав електричну заміну BMW X6

0
336

Китайська автомобільна корпорація BYD працює над новою моделлю, прем’єра якої має відбутися вже цього року. Машина, що отримала назву Song L, позиціонується як аналог BMW X6, але не на бензині або дизелі, а на електриці. Як основний конкурент для цієї моделі в BYD бачать Tesla Model Y.

Напередодні в Мережі з’явилися перші офіційні зображення Song L. На них машина постала у сучасному зовнішньому вигляді, характерному для останніх моделей BYD.


Спереду кросоверу дісталися вузькі фари і вставки з боків бампера у вигляді перевернутих «драконячих зубів», тоді як збоку машина зможе похвалитися прихованими в дверях ручками і похилим лінією даху, спад якої на відміну від BMW X6 починається вже за задньою стійкою, що забезпечує достатню кількість простір над головою пасажирів “галерки”.

Характерними рисами корми Song L стане широкий блок ліхтарів, що простягається між задніми крилами через кришку багажника, а також імітація дифузора в задньому бампері.

Довжина кросовера становитиме 4840 мм, ширина – 1950 мм, висота – 1560 мм. Розмір колісної бази дорівнюватиме 2930 мм.


Як платформа для новинки BYD виступить архітектура e-platform 3.0, що дозволяє оснастити машину тяговими батареями CTB (cell-to-body).

Характеристики автомобіля оголосять ближче до його прем’єри, запланованої на кілька місяців. У продаж Song L надійде до кінця року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!