Skoda анонсувала презентації нових Kodiaq та Superb

0
470

У чеського бренду Skoda на найближчі місяці дуже цікава програма презентацій, нові Kodiaq і Superb вже отримали дати дебютів.

Після презентації оновлених Scala і Kamiq настала черга двох найбільших і повністю оновлених флагманів. Дебют нових Skoda Kodiaq та Superb вже анонсовано на найближчі тижні.

Звичайно, всі новинки Skoda пов’язані з аналогічними від групи Volkswagen. Обидва виробники інвестують не менше півтора року і потім проходять ще стільки ж часу від випуску перших прототипів до комерційного запуску. 

Як і новий Skoda Kodiaq, так і Superb були анонсовані ще минулого літа, але це був лише початок рекламної кампанії. Skoda тривалий час тримала у секреті дати на додаток до інших нових розробок, які вона також має у розробці для 2024 модельного року. Тепер все таємне стає явним. 

Skoda Kodiaq та Superb вже скоро 

Новий позашляховик Skoda Kodiaq буде публічно представлений 4 жовтня, а нове покоління Superb та Superb Combi доведеться почекати до 2 листопада. Чеська марка виконала обіцянку та презентація цих двох відбудеться восени. До того ж часу моделі, швидше за все, поступово позбавлятимуться спеціального камуфляжу, який три моделі носили в останні місяці. 

Але виробник також підтвердив, що вихід на ринок запланований на травень 2024, а це також дає уявлення про появу нового Passat. Volkswagen розділить виробничі лінії мультибрендового заводу у Вольфсбурзі у Братиславі. 

Представлені раніше Skoda Kamiq та Scala почнуть вступати до європейських дилерів у лютому. 

Новинки 2024 року 

У програмі презентацій чеської марки є ще дві цікаві новинки. 

Новий компактний електричний кросовер Skoda Elroq буде представлений у лютому і розміститься відразу під Enyaq і на тому самому рівні, що й Karoq. У тому ж місяці належить оновити Skoda Octavia. 

Хоча Elroq надійде в автосалони лише у березні 2025 року, рестайлінг Octavia буде у продажу вже з травня 2024 року. 

Все це свідчить про те, що Skoda готується до Женевського автосалону наприкінці лютого наступного року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!