Спорткар Dodge за $80 тисяч перетворили на незвичайний човен

0
87

Блогер на ім’я Коді, який відомий своїми знущаннями над дорогими авто, перетворив Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody на нестандартний човен. У такому вигляді спорткар навіть випробували на землі. Відео опублікували на YouTube-каналі WhistlinDiesel .

Блогер та його команда Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody зняли задні колеса зі спорткара та замінили їх конструкцією, яка здатна гребти під водою. Під час першої спроби від неї від’єдналися дерев’яні елементи.

Також Коді з’ясував, що гальма спорткара не працюють на воді. Тим не менш, Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody здатний ефектно розбризкувати воду на відстань 61 метр.

Блогер спробував розбити про спорткар пляшку шампанського, як це заведено робити у моряків, але пластиковий бампер не дозволив цього зробити. Тільки після того, як пляшка залишила безліч вм’ятин на кузові, вона розбилася.

Згодом Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody випробували на суші. У результаті алюмінієва конструкція, яка призначалася для веслування, не витримала і зламалася, пошкодивши задню частину спорткара.

Dodge Challenger SRT Hellcat Widebody оснащений 6,2-літровим компресорним двигуном V8 потужністю 717 л. і 889 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає близько 3,4 секунд, а максимальна швидкість становить 327 км/год. Вартість спорткара США становить від 80 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!