Електричний кросовер Volkswagen ID.6 отримав найвищу оцінку у рейтингу безпеки

0
497

Більшість сучасних авто отримує у своєму арсеналі величезну кількість опцій, серед яких особлива увага приділяється безпеці як транспортного засобу, так і інших учасників руху. Як стало відомо, у цьому плані кросовер Volkswagen ID.6 2023 виявився одним із найкращих. Зокрема, він отримав найвищу оцінку у рейтингу безпеки від незалежної компанії C-NCAP.

Що стосується вартості, то вона варіюється в діапазоні 2,2-2,7 мільйонів гривень, тому питання його безпеки не є пустим. Що стосується безпосередньо краш-тесту, то кросовер показав непогані результати. Так, захист водія та пасажирів оцінено у 94,56 відсотка, а пішоходів – у 77,42 відсотка. У плані наявності систем допомоги автомобіль отримав 86,34 відсотка. Загалом за підсумками всіх складових Volkswagen ID.6 має максимально можливі п’ять балів рейтингу безпеки.

Проте деякі моменти вимагають доопрацювання. Так, для пішоходів становить певну небезпеку зона бічних стійок та лобового скла. Volkswagen ID.6 – це електрокар, який запропонований як із заднім, так і повним приводом. Його автономність варіюється від 436 до 587 км. (фото: Volkswagen).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!