Експерт назвав 3 автомобілі, ремонт яких може збанкрутувати їх власників

0
434

Американський автомеханік із 55-річним стажем Скотті Кілмер веде свій канал на YouTube, в якому мало не щодня ділиться з передплатниками (зараз їх уже понад 5 мільйонів осіб) власними думками щодо багатьох автомобілів, а також розкриває маловідомі лайфхаки.

Напередодні він випустив відеоролик, назвавши кілька автомобілів, які обійдуться своїм власникам у ремонті дорожче за інших. У трійку увійшли один «італієць» та два «американці».

За словами блогера, одним із найгірших виборів може бути Alfa Romeo Stelvio . Він назвав цей кросовер “жахливим” і “постійно ламається”:

«Не розраховуйте на те, що ви купите «Альфу» та проїдете на ній 30 тисяч миль на рік. Це, звичайно, можливо, але вам доведеться витратити купу грошей».

Водночас блогер визнав, що Stelvio дуже гарний автомобіль із чудовою трансмісією. Щоправда, все це перекреслює його низька надійність.

Срібло в цьому антирейтингу американець присвоїв позашляховику Jeep Wrangler . Машина отримала похвалу з погляду позашляхових якостей, але була розкритикована за часті поломки, які вимагають серйозних витрат.

Бронза дісталася ще одному автомобілю, розробленому в США – Dodge Challenger . Блогер стверджує, що його занадто потужний двигун (на 750 к.с.) зовсім не підходить цій моделі, викликаючи сильне зношування шин, споживаючи дуже багато палива, а також виводячи з ладу трансмісію, заміна якої обходиться для власників таких машин дуже дорого.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.