Ці ознаки допоможуть відрізнити оригінальне моторне масло від підробки

0
65

Щоб уникнути підробок, експерти рекомендують купувати моторне масло лише у офіційних представників, а також у великих торгових точках.

Експерти з’ясували, як відрізнити оригінальну моторне масло від підробки. Зазначається, що якщо ціна продукції знижена на 10-20% , то це майже напевно підробка , особливо якщо таке моторне масло продається в невеликому магазині.

Каністра з-під оригінального моторного масла має бути зроблена з високоякісного пластику , при цьому шви повинні бути рівними. У контрафактної продукції, як правило, пластик неоднорідний, а також добре видно місця спайки.

Кришка у оригінального моторного масла найчастіше має кільце-пломбу з вусиками , які ламаються під час відкривання, етикетка при цьому з гарною поліграфією.

Щоб уникнути підробок, експерти радять купувати моторне масло лише у офіційних представників , а також у великих торгових точках. Крім цього, необхідно спитати у продавця сертифікат якості. Відповідний документ повинен бути засвідчений печаткою виробника та може мати голограму.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.