Головна Статті Гібриди виявились не такими екологічними, які вважалось раніше

Гібриди виявились не такими екологічними, які вважалось раніше

0
77

«Зелені» організації США провели власне дослідження та з’ясували, шо гібридні авто на практиці витрачають набагато більше пального, ніж вважалось до цього.

Згідно з новим аналізом даних, проведеним Міжнародною радою з екологічно чистого транспорту (тією ж групою, яка вчинила скандал із дизельгейтом Volkswagen), гібриди, що підключаються до електромережі, споживають набагато більше пального, ніж враховують регуляторні органи.

ICCT проаналізувала дані від програми, яка допомагає водіям відстежувати ефективність палива, так і від Каліфорнійського бюро ремонту автомобілів (BAR). Потім вони порівняли ці дані з оцінками регуляторних органів і виявили, що PHEV їздять на електроенергії не так часто, як припускало EPA.

Дані показали, що PHEV витрачають на 26-56% менше часу в режимі повністю електричного приводу і споживають на 42-67% більше палива, ніж передбачає маркування EPA.

Керівник дослідження Аарон Ізенштадт показав таблицю «найкращих» і «найгірших» моделей PHEV. Він підкреслив що найчастіше електроприводом користуються водії BMW i3 і Chevrolet Volt. У той же час власники гібридних Range Rover і Panamera, майже ніколи не підключалися до електромережі.

За результатами дослідження «зелені» будуть рекомендувати владі США та окремих штатів переглянути пільгові умови для гібридних авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.