Експерт пояснив, як часто потрібно мити машину взимку

0
403

Так, взимку, а особливо під час снігопадів та відлиги машина швидко покривається брудом . Крім бруду у різні порожнини транспортного засобу потрапляють реагенти, сіль та інші речовини , які провокують корозію кузова та деталей ходової частини.

Виходячи з цього автоексперт радить у зимовий період відвідувати автомийку хоча б раз на два тижні , щоб змивати з кузова бруд. А краще робити це щоразу, коли вашій машині особливо дісталося від погоди.

Фахівець додав, що деякі автомийки мають додаткові функції. Наприклад, вам можуть вимити днище машини. Звичайно, за додаткову плату, але ця процедура суттєво скоротить ймовірність появи передчасної корозії . Двір рекомендує замовляти таку мийку час від часу.

При цьому експерт додав, щоб уникнути зайвих проблем з лакофарбовим покриттям автомобіля, не потрібно відвідувати автоматизовані мийки , де працюють величезні щітки, що обертаються. Джим Дворак назвав такі мийки «тунелями жаху». Згодом ці щітки можуть зашкодити фарбі і на машині з’являться мільйони дрібних подряпин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!