Стали відомі найчастіші проблеми китайських машин

0
102

Продаж автомобілів з Китаю в нашій країні збільшується, і тим цікавіше, які проблеми турбують їх власників найчастіше. 

Наприклад, з настанням холодів багато власників китайських машин почали поєднувати роботи з планового техобслуговування з сезонним шиномонтажем, а також перевіркою та зарядкою АКБ, нанесенням водовідштовхувального покриття на скло, заміною свічок запалювання та обробкою гумових деталей від примерзання.

Також для стабільної роботи силової установки в зимовий період на багатьох китайських машинах здійснювалося чищення дроселів та промивання паливних форсунок .

Крім того, одночасно з плановим техобслуговуванням, з’ясували в «Авілоні», багато клієнтів проводили повне обслуговування системи кондиціювання : діагностику, антибактеріальну обробку та заправку фреоном. Найрідкісніше звернення – заміна гальмівних дисків з колодками та масла в автоматичній коробці передач .

Нарешті, за оновленням або доустановкою програмного забезпечення медіакомплексу, а також діагностикою підвіски в дилерські центри найчастіше приїжджали власники автомобілів Exeed , а власники Changan відзначилися зверненнями щодо дооснащення дверей доводчиками та проведення зовнішніх тюнінгових робіт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!