ТОП-3 моделі зимових шин для кросоверів

0
519

Експлуатація кросоверів потребує особливо уважного підходу до вибору зимових шин. Від їх якості та експлуатаційних особливостей безпосередньо залежить безпека на дорогах у зимовий період, ступінь зчеплення з дорожнім полотном, керованість автомобіля та ін.

В даний час існує ТОП зимових шин для кросоверів, які перевершують інші моделі великою кількістю своїх переваг.

Найкращі моделі

Відповідно до аналітичних даних, комплексу тестуючих випробувань, а також відгуків споживачів автомобільні експерти виділяють ТОП-3 зимової гуми для кросоверів.

Continental IceContact 2 SUV 275/50 R21 113T XL

Дана модель зимових шин для кросоверів належить до кращих і найбільш затребуваних серед споживачів. Це обумовлено відмінними практичними властивостями, що реалізуються при їзді зимовими дорогами. Серед основних переваг цієї моделі можна виділити:

  1. Висока якість гумової суміші. У процесі виробництва гуми використовується спеціалізований склад гумової суміші, адаптованої під умови зимової їзди. Вона має відмінний рівень еластичності, а також стійкість до температурних перепадів. В результаті забезпечується безпечне та легке маневрування.
  2. Якісне виконання малюнка протектора. Виробники цих шин особливу увагу приділяють архітектурі протектора. У покришках для кросоверів вона відіграє величезну роль. Автомобіль масою вище за середню вимагає більш високого рівня зчеплення з дорожнім полотном. Посилені бічні ребра сприяють плавному та безпечному маневруванню.
  3. Наявність шпильок. Шипова гума вважається найбільш практичним варіантом для зимової експлуатації. Завдяки шипам забезпечується більш надійне зчеплення з дорожнім полотном в період снігових заметів, а також криги, що утворилася.

Саме тому даний варіант належить до кращих і користується підвищеним попитом серед покупців.

Bridgestone Blizzak DM-V2 285/45 R22 110T

Забезпечити надійне пересування кросовера зимовими дорогами можна з даною моделлю зимових покришок. Асиметрична архітектура протектора має велику кількість ламелей. Такий малюнок гарантує швидке відведення водних мас з-під колеса та його надійне зчеплення з дорогою. Крім цього, шини відрізняються щільною бічною частиною, для виконання якої використовують спеціальні нейлонові ущільнювачі. В результаті, покришки гарантують комфортне та безпечне керування навіть на «голому» льоду та в умовах снігових переметів. В даний час дана модель належить до кращих і користується високим попитом серед споживачів різних країн.

Michelin X-Ice Snow SUV 285/40 R20 108H XL

Якщо водієві необхідно почуватися за кермом кросовера взимку впевнено та комфортно, то дана модель стане чудовим варіантом. Вона характеризується високим ступенем посиленості та оптимальним показником індексу швидкості. Хороший рівень навантаження спільно з оптимальним діаметром покришки забезпечує колесу відмінну стійкість на дорожньому полотні, а також безпечне керування під час здійснення маневром. В результаті, шини демонструють позитивні ходові властивості, які виявляються в різних умовах зими: при ожеледиці, сніговому покритті, відлизі та ін. Крім цього, шини відрізняються доступною вартістю, що підвищує їх попит серед споживачів

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!