Автоексперт розповів про надійність китайських машин

0
154

Питання звучало таким чином: чи можна сказати, що рівень китайських автомобілів зрівнявся з європейськими не лише за дизайном, а й за технічними складовими — надійністю, економічністю тощо?

На це експерт відповів, що у плані дизайну у китайських компаній справді прорив. А ось, наприклад, з організацією місця водія навіть у багатьох нових моделей є проблеми. Відмінності можна побачити навіть у рамках одного виробника.

Як приклад експерт навів бренд Haval , де до кросоверу F7 великих претензій немає, а ось у свіжішого Jolion є певні огріхи з організацією місця водія.

На думку Олександра Виноградова, найближче до світового рівня знаходяться такі моделі, як Geely Coolray і  Tugella, а також позашляховик Haval H9 . Вдалими можна назвати і останні моделі Chery .

Щодо надійності, то говорити про те, що китайські машини зрівнялися за надійністю з японськими, корейськими чи європейськими, Олександр Виноградов не став. Як приклад він назвав модель Opel Zafira Life , яка точно надійніша, економічніша і простіше у змісті, ніж китайський мінівен GAC GN8 .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!