Названо 10 речей, які завжди повинні бути в авто

0
1114

Водії, які мають багатий досвід, знають, що в їхніх автомобілях завжди повинен бути набір предметів, які можна використовувати у випадку, якщо щось вийде з ладу. Їх слід завжди мати при собі, але тільки в тому випадку, якщо вам належить поїздка на значну відстань. Давайте розглянемо предмети першої необхідності, які повинні зберігатись у багажнику вашого автомобіля.

Оскільки жоден водій не застрахований на випадок, якщо здує колесо, кожен автомобіль повинен мати повністю справне запасне колесо. Для того, щоб залатати дірку в колесі, корисно мати в багажнику автомобіля набір для відновлення безкамерних шин.

Добре завжди мати нові лампочки, особливо важливо це для стоп-сигналів, сигналів повороту і ближнього світла.

Необхідно мати набір запобіжників, оскільки вони можуть вибухнути без видимих ​​причин.

Корисні компоненти та вузли

У прохолодну погоду необхідно мати при собі портативне ПЗП, щоб можна було завести автомобіль та зарядити електронні гаджети. Також не варто їхати з міста без насоса чи компресора. І те, й інше є необхідним обладнанням.

Водії, які мають великий досвід, рекомендують возити з собою пристойний ліхтарик, причому ідеальним варіантом є такий ліхтарик, який можна носити на голові.

Ще один важливий аксесуар – сканер бортової діагностики (OBD), який не тільки допомагає виявити проблеми, але й полегшує їхнє усунення.

Крім того, у багажнику автомобіля завжди має бути невеликий набір інструментів. У нього повинні входити кілька викруток та гайкових ключів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!