Корисні поради для тих хто купує вживаний автомобіль

0
164

Коли ви зберетеся придбати старий автомобіль, то на допомогу до вас прийдуть поради, на які необхідно звернути увагу при покупці вживаної машини.

Спочатку необхідно визначитися з маркою придбання, та й країною виробником автомобіля. Більшість автолюбителів-новачків, вибираючи автомобіль, в основному звертають увагу на те, як він виглядає, колір, рішення дизайнерів, забуваючи при цьому про те, що головним чином бачити машину їм доведеться не зовні, а зсередини. Ось чому слід краще приділити увагу огляду салону, оптимально зручному та комфортному саме для вас.

Важливий при виборі виробник автомобіля. Американські автомобілі, як правило, більш вимогливі, ніж машини з Європи, зокрема, це стосується підвіски рівня оснащення автомобіля. З дизельними двигунами машин серед них практично не зустрічається, а бензинові вимагають набагато більше за паливо.

І ще потрібно відразу визначити, яку суму грошей ви зможете витрачати на техобслуговування, а також на пальне.

Автомобілі, випущені після двох тисяч третього року, вимагатимуть від вас як мінімум бензину марки АІ-95, і не нижче. Хоча, враховуючи навіть високу ціну, на деталях до автомобіля цей бензин непогано заощадить. Звичайно, вартість дизельного палива менша, але обслуговування автомобіля вийде дорожче, тому що спочатку вартість деталей на дизельні автомобілі більша, а прокладки та фільтри на цих машинах міняти доводиться частіше, ніж бензинові автомобілі.

Є багато автомобільних Інтернет форумів, які також допоможуть визначитися з вибором машини, тут власники авто залишають відгуки та думки про ту чи іншу автомобільну марку.

Під час огляду автомобіля, обов’язково зверніть увагу на те, скільки він пробіг, а ще час знаходження цієї машини у нас в країні та регіоні.

Не рекомендується вибирати автомобіль, який перебував в експлуатації менше одного року, так як, власник, який вирішив продати практично новий автомобіль, щось приховує, все це досить незвичайно і може вказувати на якісь проблеми з машиною, про них то господар може заздалегідь. сповіщати вас і не схотів. Прийнято вважати оптимальним віком для придбання уживаного автомобіля – від одного до двох років, тому що на сьогоднішній день все більше наших автолюбителів запозичують практику з Європи – довше двох-п’яти років на одній машині не їздити. Ймовірно, власник автомобіля вирішив продати, тому що захотів придбати новий автомобіль, а її не тому, що він був чимось незадоволений у ньому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!