Експерти розкрили всі секрети правильного догляду за машиною

0
2009

Фахівці розповіли, що існують прості та ефективні способи продовжити життя вже наявному авто.

Важливо використати якісне паливо. Заправлятися експерти пропонують лише на перевірених АЗС. Особливо це стосується дизельних автомобілів. Неякісне паливо нерідко призводить до серйозної поломки.

Довге життя транспортного засобу залежить від обсягу інвестицій в обслуговування. Експерти радять міняти масло навіть частіше, ніж запропоновано автовиробником.

Експерт розповів, що за частої зміни масла можна користуватися не рекомендованим виробником варіантом, а більш бюджетним аналогом.

Краще також проводити заміну масла в моторі та в коробці передач. Багато виробників розповідають, що воно залите на весь термін служби, проте це лише маркетинговий прийом. Якщо машина працює нормально, краще уникати зайвого ремонту. Часті зупинки та рушання загрожують вашому двигуну. А для автоматичної коробки передач – пробуксовування та ударні навантаження.

Також важливо задля збереження транспортного засобу проводити регулярне миття. Мити автомобіль варто раз на тиждень. Захистити ЛКП можна за допомогою нанесення спеціальних складів або бронеплівкою. Крім цього, постійне миття, особливо неякісною хімією, може скоротити термін служби лакофарбового покриття, вважає технічний директор мережі автосалонів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!