Названо 3 лайфхаки, як швидко очистити автомобіль від інею та льоду

Найпростішим способом для очищення все ще залишається тепла вода

0
170

Зима приносить із собою свята та гарний сніг, а ще купу додаткових проблем автомобілістам. Вони починаються зі слизького шосе та закінчуються ранковими процедурами для машини. Як, наприклад, очищення лобового скла від інею та льоду.

Закордонне видання Express опублікувала три найтоповіші способи боротьби із замерзлим склом автомобіля.

Спеціальне покриття

Такий варіант вважається найзатратнішим, бо спочатку доведеться це саме покриття шукати, а потім купити за чималу суму. Однак ця річ, яку виготовляють із легких матеріалів, дуже стійка. Тому навіть у найгіршу погоду вона здатна вистояти на захисті вашого лобового скла.

Цікаво, що скло варто не просто “укрити”, а й після зафіксувати захист – щоб було надійніше.

Ну і певний плюс спецзахисту в тому, що він купується далеко не на один сезон.

Харчова плівка

Так-так, ми не опечаталися, а ви все правильно прочитали. Якщо бажання витрачатися на спеціальне покриття немає, завжди можна скористатися підручними матеріалами. Одним із таких є звичайна харчова плівка.

Перш ніж залишити машину на всю ніч на вулиці, обклейте її вікна шматками харчової плівки. Вранці залишиться лише їх відклеїти та легенько протерти вікна.

Вода

Цей варіант очищення є найпростішим і тому популярним. Коли часу обрізають, то очистити лобове скло можна за допомогою теплої води.

Просто наберіть її в пляшку і хлюпніть на скло. Тільки врахуйте – важливо не перестаратися з температурою, щоб поверхня “лобовушки” не тріснула через це.

Більшість водіїв справді визнають цей спосіб найзручнішим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!