Фахівці назвали 7 найбільш нікчемних опцій в автомобілі

Фахівці провели опитування серед 90 тисяч водіїв.

0
171

Як повідомляє портал UaMotors.com.ua з посиланням на дослідження компанії AutoPacific , не всі опції, які пропонують автовиробники, виявилися однаково затребуваними. Провівши опитування серед 90 000 автомобілістів, фахівці з’ясували, які з допів автолюбителі вважають найбільш марними.

Згідно з опублікованими даними, однією з непотрібних опцій водії вважають проекцію з  доповненою реальністю. За ідеєю, ця технологія має полегшити водіння, але поки що за неї готові доплачувати лише 14% опитаних. Слідом йде електронний шум двигуна  – не всім подобається їздити на півторалітровому агрегаті і чути при цьому звук гоночного боліда. За таку опцію виступило лише 13% респондентів.

Усього 12% водіїв виявили бажання докупити опцію, що дозволяє робити покупки прямо з  екрану мультимедійної системи автомобіля. Близько 9% водіїв готові переплатити за  біометричну систему розпізнавання власника. Стільки ж опитаних користуються керуванням мультимедійною системою за допомогою жестів.

Нарешті, близько 7% водіїв розуміють, навіщо переплачувати за  консьєрж-сервіс, ще стільки ж опитаних довіряють своє життя та безпеку автомобіля під час руху системам автономного водіння.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!