Назвали топ-5 пристроїв для поліпшення комплектації автомобіля

0
332

При обмеженому бюджеті часто водії віддають свій вибір на користь бюджетних комплектацій автомобілів, які вже після покупки обладнають корисними опціями.

Експерти склали свій ТОП-5 пристроїв, які зроблять ваш транспорт більш комфортним і сучасним.

Багатофункціональний мультимедійний пристрій на ОС Android

Дзеркало-дисплей заднього виду з підтримкою Андроїд, яке представлено в форматі накладного дзеркала, а також оптимізовано для експлуатації за кермом. Воно має опції класичного планшета, а також оснащене інтерфейсом зв’язку і системою навігації.

Датчик контролю сліпої зони

Універсальний датчик «сліпої» зони встановлюється навіть в машині, де дана опція не передбачалася заводом виробником. Комплект включає динамік і пару радарних датчиків, які на різній швидкості контролюють положення інших автомобілів в потоці і попереджають, якщо вони потрапляють в «сліпу» зону.

Круїз контроль

Систему автоматичного регулювання швидкості транспорту можна встановлювати в різні моделі авто. Для цього необхідно просто замовити джойстик, а також мати сканер і спеціальний роз’єм для активації опції.

Датчики паркування – парктроник

Паркувальний радар з допомогою ультразвукових датчиків робить простішим процес паркування машини в обмеженому просторі.

Доводчики дверей автомобіля

Плавне закриття дверей транспорту забезпечують спеціальні механізми, які самі притягують дверцята при легкому дотику. Такі системи зазвичай зустрічаються в автомобілях преміум класу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!