Який автомобіль вибрати жінці. На що звернути увагу

0
126

Жінки вже давно штурмують дороги і автобани і цілком впевнено почувають себе за кермом автомобіля. Існують деякі забобони щодо жіночого стилю водіння автомобіля, проте автоледи на дорогах не меншає.

Вибір автомобіля для жінки вкрай важливий і складний одночасно. Адже залізний кінь повинен поєднувати в собі гарний дизайн і легкість в управлінні. На автомобільному ринку чимало варіантів навіть для найвибагливіших покупців. Але на що звернути увагу жіночої статі?

Дизайн і комфорт

Для жінок дуже важливий зовнішній вигляд, але не варто загострювати увагу тільки на цьому. Однак не варто захоплюватися дизайном на шкоду практичності автомобіля. Вибір габаритів машини залежить від того, як автоледи намір його експлуатувати. Якщо виїзди на пікніки великою родиною і величезні валізи в багажнику – звична справа, то вибір очевидний. Мамам необхідно також подивитися, влізе чи дитяче крісло в салон, чи комфортно буде дитині.

Якщо ж дама має намір просто їздити на шопінг, то звичайної малолітражки буде досить, особливо в умовах мегаполісу, де важко знайти місце для парковки. Комфорт в салоні для водія обов’язковий. У жінки завжди з собою дамська сумочка з купою дрібничок, тому важливо, щоб в салоні були відсіки і кишеньки, куди можна все покласти. Необхідно оцінити комфорт водійського крісла, рівень огляду дороги, розташування дзеркала заднього виду, наявність кондиціонера в автомобілі.

Безпека і технічні характеристики

Важливо звернути увагу на подушки безпеки і наявність антипробуксовочной системи в автомобілі. Найчастіше ці опції вже передбачені в моделях з базовою комплектацією. Звичайно, чим вище комплектація, тим більше в ній систем безпеки. Тому не треба зупинятися тільки на базовій моделі.

Ще один важливий елемент вибору – автоматична коробка передач. При їзді на автомобілі з такою коробкою жінка-водій буде менше нервувати, особливо, якщо вона новачок на дорозі. Коробка-автомат проста в управлінні, не потрібно замислюватися про перемиканні швидкостей, адже у автоледи за кермом і так досить турбот. Купувати чи транспортний засіб на автомобільному ринку або брати модель з салону – вибір індивідуальний. Вирушаючи на ринок, необхідно взяти людину, яка розбирається в автомобілях, так легше буде зробити вибір. В автосалоні з вибором допоможуть консультанти.

Автомобіль давно вже став частиною життя сучасної жінки. На ринку автомобілів вибір настільки різноманітний, що недовго і розгубитися. Однак кожна жінка вибирає машину під себе і під свій стиль життя.

Бізнес-леді, студентка або домогосподарка розглядатимуть різні моделі транспортних засобів, але слід вибирати те, в якому зручно. Неважливо, який бюджет виділений на придбання машини, хорошу модель можна знайти в будь-якому ціновому діапазоні. Не потрібно гнатися за новинками автомобільного виробництва. Хороший автомобіль варто вибирати з розумом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!