Названо найгірші літні шини на літо: антирейтинг

0
272

З приходом весни, щороку середньодобова температура відразу піднімається до +5 за Цельсієм, а значить, саме час замінити зимові шини літніми. На сьогоднішній день пропозицій, на ринку, дуже вже багато. Так як же вибрати гідний варіант? Як не купити що – попало?

Сьогодні ми розповімо вам про те, яку гуму не варто купувати, ну ось зовсім не варто … І так, почнемо!

На третьому місці опинилися покришки Winrun R380 з розмірної сіткою 195/65 R15 91H, хоч виробник і намагається нам розповісти, що вибравши їх, ви заощадите кошти, не втративши при цьому ні надійності, ні безпеки, на ділі виходить трохи інакше. Виклавши за них близько 800 – 1000 грн, ви отримуєте автомобіль, не зовсім коректно керований на мокрій дорозі, все через не зовсім вдалою системі відводу води з плями. При досить агресивному стилі водіння, покришки, ледь відходять половину встановленого пробігу. Гальмівний шлях, хоч і досить не поганий для такої ціни шин, але міг бути і краще. Рівень шуму, до речі, досить низький.

Почесне, друге місце, нашого антирейтингу, отримують наші білоруські брати, а точніше їх шини, шини Белшина Бел-78 195/80 R14. Крім недоліків, схожих з володарем третього місця, вони мають більш високий рівень шуму і передають усі удари на кермо так, ніби ями б’ють по ньому безпосередньо. Погодьтеся, не найкращий варіант для наших доріг.

Ну а «золото» отримує українська ROSAVA TRL-502 155 / 80R13 84N. Таке відчуття що ці покришки призначені не для легкового автомобіля, мало того, що вони шумлять, як літак на злеті, так ще й стираються не гірше, ніж валянки на асфальті. 

Ну а взагалі, не варто сильно економити на власній безпеці, вибирайте покришки надійних і перевірених виробників, консультуючись при цьому з професіоналами, не забуваючи при цьому враховувати ваш стиль водіння і місцевість, по який ви їздите. Рівних вам доріг, ні цвяха, ні жезла!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!