Автоводіям розповіли про правильну підготовку машини до весни

0
68

Взимку велика кількість людей намагаються менше використовувати транспортний засіб, а деякі і зовсім ставлять його на всю зиму в гараж. Однак це не проходить безслідно для механізмів. Експерт поділився знаннями про те, як підготувати авто до весни.

З його слів, машину краще все-таки підтримувати в робочому стані протягом холодів. Зокрема, виїжджати на ньому хоча б пару разів на місяць. Фахівець радить проходити хоча б 10-12 км на швидкості близько 90 км / год, інакше є ризик виникнення проблем з прогріванням.

Краще раз в півтора-два місяці приходити в гараж і хоча б натискати на педалі, щоб гумові елементи, які є в гідравлічному приводі гальм і зчеплення, змащувалися.

Також ближче до кінця зимового періоду захочеться «освіжити» авто. Автоексперт Сергій Ніколаєв також вирішив розповісти про те, як мити автомобіль в холодну пору року. Він переконаний, що варто змастити силіконовою змазкою всі замки, а також гумові ущільнювачі. Шампунь для машини змивається великою кількістю теплої води, а після кузов насухо витирається добре вбирає воду ганчіркою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!