Експерти склали Топ-10 найбільш надійних брендів автомобілів з пробігом

0
764

Профільні експерти склали Топ-10 найбільш надійних брендів автомобілів з пробігом. За словами фахівців, ця риса транспорту власники цінують більше за інших, особливо, коли мова йде про вживаний автомобіль.

Лідером рейтингу виявилася південнокорейська автомобілебудівна компанія Kia Motors, що виробляє щорічно понад 1,4 мільйона транспортних засобів. При цьому у неї найменше зустрічається поломок. Експерти підрахували, що з проблемами стикаються лише 23,47% моделей. Найчастіше решти власники фіксують поломку електропідсилювача рульового колеса, а також проблеми з каталізатором і стоянковим гальмом.

Умовне срібло дісталося ще одному південнокорейського бренду – Hyundai Motor Company. Поломки бувають у 26,36% автомобілів компанії. Водії, як правило, скаржаться на проблеми зі стоянковим гальмом, корозію підрамника і слабкі лобові стекла.

На третьому місці Топ-10 розташувалася німецька автомобільна марка Volkswagen. На її рахунку 27,27% поломок. Далі йде японський автовиробник Nissan Motor Co., Ltd. з показником в 27,79%. П’яте місце також зайняв автомобілебудівник з Японії. Це знаменита Mazda, у якої 29,89% несправностей.

Шоста позиція дісталася німецькій Audi. З неполадками стикаються 30,08% автомобілів компанії. Сьоме місце зайняв американський виробник Ford. На його рахунку 32,18% несправностей. Далі слід один з найбільш впізнаваних брендів світу – німецька компанія Mercedes-Benz. Несправності у проаналізованих експертами машин цієї марки були виявлені в 32,36% випадків. Ще більшими аутсайдерами виявилися японська Toyota і баварський BMW. У цих досить відомих брендів з несправностями зіткнулися 33,79% і 33,87% моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!