Названо найдорожчі популярні китайські автомобілі (фото)

0
1308

Експерти назвали найдорожчий китайський автомобіль, яким став мінівен GAC GN8. Також, експерти склали рейтинг найдорожчих авто на ринку нашої країни.

Перший рядок його займає мінівен GAC GN8. Відзначимо, що Мінівени від GAC Motor не користуються поки великим попитом. Швидше за все, тому при збільшенні цін на інші моделі свій 7-місцевий MPV автовиробник не чіпав. У топової модифікації його можна придбати за 45 тис доларів.

На другому місці розташовується Haval H9. Цей великий рамний позашляховик, після локалізації все ще продовжує дорожчати. На даний момент його найбільш укомплектована версія обходиться покупцям в 40 тис доларів.

На третій позиції знаходиться кросовер GAC GS8. Відзначимо, що дана модель подорожчала на ринку вже вдруге. Тепер цінник цієї моделі становить 36 тис доларів.

Далі в рейтингу йде Geely Tugella, який є черговим новачком авторинку. Авто в своїй єдиній поки версії з 2,0-літровим 238-сильним агрегатом, 8-ступінчастим “автоматом” і повним приводом оцінюється в 34 тис доларів.

Замикає цей список модель CheryExeed TXL. Даний преміальний кросовер від суббренда Chery має солідне оснащення, а також і коштує відповідно. За його топову модифікацію з 1.6Т потужністю 186 к.с., «роботом» 7DCT і 4×4 просять близько 31 тис доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!