Названо Топ-5 найбільш популярних японських автомобілі

0
182

Японські автомобілі традиційно користуються великим попитом і популярністю на вітчизняних просторах. Поки одні моделі приходять, а інші йдуть, деякі залишаються затребуваними на ринку багато років і десятиліття. Подібне неможливо без народного визнання і любові. Ось і сьогодні мова піде про найбільш популярні моделі серед українців .

1. Toyota RAV4

Абсолютним лідером серед японських ав томобілів на вітчизняному ринку, звичайно ж, залишається популярний кросовер Toyota RAV4, який виготовляється з 1994 року. Машина, яка від початку була задумана як засіб для активного відпочинку, знайшла собі місце у багатьох сім’ях у всьому світі. 

2. Toyota Camry

На другому місці за популярністю залишається знаменита Toyota Camry. Активно беруть їх як на первинному, так і на вторинному ринку країни. 

3. Nissan Qashqai

З невеликим відставанням третю сходинку рейтингу популярності японських автомобілів зайняв добре відомий – Qashqai.

4. Mazda CX-5

Цікаво те, що саме цей компактний автомобіль став першою машиною японської компанії, яка почала серійно випускатися з принципово новим дизайном кузова. Свого часу модель була дуже проривний в тому числі і за рахунок реалізованої в ній ідеї про загальне зниження маси всіх вузлів і агрегатів.

5. Nissan X-Trail

Замикає п’ятірку лідерів ще один добре відомий автомобіль. Популярність цієї машини в черговий раз демонструє, наскільки все-таки популярні компактні кросовери на території рідної батьківщини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!