Названо особливості та ціни на дизельні Volkswagen Passat зі США

0
1041

На американських аукціонах велика кількість українців бензинові Volkswagen Passat, однак мало хто знає, що цю модель можна придбати в Штатах і з дизельним мотором. Хоча коштує таке авто тих самих грошей, що і класика, яка працює на бензині.

Як пише auto.24tv.ua, дизельні VW Passat випускалися для ринку США з 1996 до 2015 року. Водночас зараз за свіжі екземпляри – Volkswagen Passat TDI 2010-2015 років – просять на аукціонах Copart, Manhaim, IAAI від 2000 дол 3800 доларів. Як і у випадку з іншими “битками”, ціна залежить від характеру і ступеня пошкоджень, комплектації та пробігу.

На вибір доступні машини в декількох версіях – з мотором 1.9 на 105 к.с. (250 Нм) та 2.0 потужністю 140 і 170 к.с. (з крутним моментом 320 і 350 Нм відповідно). Привід є як передній, так і повний. Також існує можливість вибору трансмісії – 6-ступенева “механіка” і “робот” DSG.

Комплектацій і дизельних VW Passat для Америки дві – SE і SEL. У першому випадку передбачені галогенні фари, світлодіодні ліхтарі, шкіряний мультируль, електропривод водійського сидіння, електросклопідйомники. У другому – до списку додається шкіряне оздоблення салону, кнопка запуску двигуна, електрорегулювання обох передніх сидінь, двозонний клімат-контроль, датчик дощу, 5,5-дюймовий дисплей з системою навігації. До обох комплектацій пропонувався парктронік та панорамний дах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!