Експерти розповіли, чи варто довіряти машинам з Китаю

0
1143

Експерти розповіли, наскільки зараз надійними є машини китайських брендів і чи варто здійснювати подібну покупку. Китайські машини серйозно нарощують продажі на украънському ринку. Нагадуємо, головною проблемою машин з Китаю була корозія.

На форумах можна знайти багато записів по цій темі – причому іржа з’являлася у машин вже в перший рік володіння, що є неприйнятним. Найбільш схильними до цього частинами кузова є місця зварювання, днище і елементи підвіски. Представники китайських брендів не можуть не знати про проблему і щосили намагаються зайнятися її рішенням. І досить серйозний прогрес вже намітився. Так, найбільшою похвали з боку користувачів заслужила марка Geely. Проблеми зараз зустрічаються тільки на авто значного віку – вони вже і не продаються у дилерів.

Також досить непогано справи йдуть у Chery – у випадку з машинами у віці 2-3 роки корозії немає. Але є і «проблемні» марки. Лідером тут є Lifan – крім корозії претензії пред’являють до якості збірки. Але це швидше пояснюється тим, що нові Lifan вже не продаються і від цього не розвиваються.

Є певне невдоволення і машинам бренду Haval. Йдеться про модель H6 – правда, це перше покоління, яке вже не продається.  

А ось скарги на новий позашляховик H5 викликають побоювання – якщо з часів Great Wall Hover нічого не змінилося, то проблеми можуть бути серйозними. Проте, оцінювати якість кузова машин Haval правильно буде через 2-3 роки, коли бестселери F7 і F7x вже довго протримаються на ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!