Названо 8 нових позашляховиків і кросоверів, які з’являться на ринку в 2021 році

0
1264

Новий 2021 рік, крім усього іншого, принесе нам і багато нових цікавих моделей позашляховиків. Їх «номінал» вже відомий. Саме час розповісти про найбільш яскраві зразки світового автопрому в даній області. Отже, чим же цього разу нас порадують машинобудівні компанії?

1. Lada Niva

В першу чергу слід згадати про те, що в новому році на ринку з’явиться нова Lada Niva. Перші фотографії оновленого позашляховика з’явилися ще в 2020-му. Зустріч з автомобілем, який можна було б назвати «Ладою-RAV4», обіцяє бути цікавою. Багато вже хочуть оцінити не тільки форми машини, але і те, що ховається у неї під капотом.

2. BMW X8

Лінійка «баварців» поповниться в нинішньому році нової Х-моделлю. Цього разу мова йде про «вісімку», адже як виявилося, однією тільки «сімки» німецьким конструкторам недостатньо. Поки про машину відомо вкрай мало, по суті, немає нічого крім пари знімків. Однак навіть на рендера новий BMW виглядає вкрай круто.

3. Jeep Grand Wagoneer

Не обійдеться 2021 рік і без поновлення Wagoneer від популярної марки Jeep. Слід нагадати про те, що остання спроба підприємства вийти на ринок «фул-сайз» закінчилася не дуже успішно (і це ще м’яко сказано). Тепер в Jeep намір виправляти ситуацію з новою моделлю. Подивимося, чи вийде це в них. У будь-якому випадку Grand Wagoneer чекають з нетерпінням. Учора якраз презентували цю модель.

4. Infiniti QX60

Дана модель за роки вже порядком застаріла, а тому немає нічого дивного в тому, що саме в 2021 році на зміну старій 60-ці повинна прийти нова, оновлена, молода модель. Раніше автомобілістів вже «завели» попередньо показавши їм концепт QX60 Monograph. Подивимося, як багато від шоу-кара залишиться в дебютній збірці.

5. Nissan X-Trail

Сполученим Штатам Америки в цьому плані пощастило: оновлений Nissan X-Trail вже з’явився на їх дорогах. А ось в інших країнах зарозумілого, але чертовски крутого «японця» слід чекати не раніше середини, а то і другої половини 2021 року. У будь-якому випадку чекають з нетерпінням машину не тільки любителі японського автопрому.

6. Nissan Qashqai

Ще одна популярна модель Nissan, яку, звичайно ж, варто чекати в поточному році. Ще в середині 2000-х років поява Qashqai справила справжній фурор на ринку. З роками слава машини померкла не сильно. Попитом на вітчизняному просторі ці «японці» користуються досить непоганим. Цікаво, що зможе запропонувати новинка.

7. Hyundai Tucson

Оновлений дизайн і покращена начинка чекають автомобілістів і в новій моделі Hyundai Tucson. Багато хто вже встиг покритикувати кросовер за те, що його творці зробили занадто впевнений крок у бік більшої «епатажності». Однак, навряд чи варто робити якісь остаточні висновки до перших тестових заїздів за участю журналістів.

8. Alfa Romeo Tonale

У 2021 році багато чекають того, що Alfa Romeo нарешті отримає друге дихання. Надію на оптимізм в цьому відношенні вселяє об’єднання FIAT і Peugeot Citroen. Нова модель Tonale може бути і не стане найпопулярнішою на вітчизняних просторах, однак чекати гарячого здорованя слід уже хоча б заради одного тільки спортивного інтересу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!