Названо 5 дешевих автомобілів для справжньої зими (фото)

0
5920

Для комфортної їзди зимою, авто повинно володіти хорошою прохідністю і наявністю зимових опцій. Фахівці розповіли, які адаптовані до зими автомобілі можна купити не дорожче 500 тис гривень.

LADA 4×4

Цей позашляховик створювався спеціально для важких умов. І мова йде не тільки про складні дороги, а й про зиму. LADA 4×4 здатна долати великі кучугури – нерідко можна було бачити картину, коли позашляховик впевнено переміщується по засніжених полях.

Для цього у нього є ряд переваг – система повного приводу, коротка колісна база, невелика маса і наявність зниженої передачі. В якості силової установки використовується 1,7-літровий мотор з потужністю 83 к.с. Працює він в тандемі з 5МКПП.

Nissan Terrano

Цей японський кросовер подарує поєднання комфорту і хороших ходових характеристик в зимовий період. А головне, приємно здивує цінником. Під капотом такого кросу знаходиться 1,6-літровий мотор з потужністю 114 к.с., що працює в парі з МКПП. Головне – вже в цій версії можна розраховувати на систему повного приводу. На цьому переваги авто не закінчуються – Nissan Terrano в комплектації Elegance має низку зимових опцій – це не тільки підігрів передніх сидінь, але ще і обігрів лобового скла і дистанційний запуск двигуна. Саме останню опцію дуже цінують російські покупці.

LADA Vesta

Цей седан успішно продається в Росії вже більше 5 років, але і в Україні його можна зустріти. При цьому «АвтоВАЗ» переглядає комплектації у відповідність до потреб. Не так давно LADA Vesta отримала версію Comfort / Winter. З її назви випливає, що водій і пасажири будуть впевнено почувати себе в зимовий період. Відмінними рисами автомобіля є зимові опції – підігрів керма і лобового скла. А підігрів передніх сидінь тут трирівневе, що більш характерно для машин класом вище.

Renault Arkana

Перевагою цього купе-кроссовера є те, що він створювався спеціально для наших умов. Тому адаптація до клімату знаходиться на високому рівні. Найбільш вигідною з точки зору зими виглядає модифікація Style з інтелектуальною системою повного приводу і механічною трансмісією.

З основних переваг – підігрів передніх сидінь, керма, лобового скла і форсунок омивача. Також в даній комплектації доступна система дистанційного запуску Renault Start. Відзначимо, що її можна запрограмувати на щоденне включення за розкладом. Всі ці опції можна отримати в якості опції в більш доступною комплектації Drive,

UAZ Pickup

Цей пікап має ряд явних переваг для зимового водіння. Всі вони будуть доступні в максимальній комплектації Люкс Преміум. Одна з переваг цього автомобіля є його кузов. Завдяки конструкції габаритні вантажі можна відразу складати в кузов, а не кріпити до рейлингам на даху, як у класичних позашляховиків. Взимку в холод це велика перевага.

З інших плюсів UAZ Pickup назвемо бачок омиваючої рідини з обсягом понад 5 літрів, систему повного приводу, обтягнутий шкірою кермо з функцією підігріву, а також підігрів передніх сидінь і лобового скла.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!