Названо найнадійніші електромобілі у світі (фото)

Електромобілі все ще знаходяться в «піонерській фазі». Часто чутний аргумент на користь електромобіля - це вже добре відома надійність. Портал 32cars.ru з'ясував, які автомобілі з нульовим рівнем викидів вважаються найнадійнішими в світі.

0
2017

Британські експерти виявили загальні або більш помітні проблеми популярних електромобілів, які в даний час представлені на ринку на основі досвіду володіння 13 тисяч водіїв електрокарів. В кінцевому підсумку, 6 електромобілів, більшість з яких також дуже популярні в даний час, виявилися кращими. Згідно з дослідженням, власникам цих електромобілів не потрібно боятися дійсно серйозних проблем.

MG ZS EV

У MG ZS EV мало проблем, тому він може приєднатися до групи лідерів, посівши шосте місце. Тільки 7% проданих автомобілів довелося «відвідати» дилера. Через проблеми з акумулятором і електродвигуном водії позбавлялися свого автомобіля більш ніж на тиждень. Однак це їм нічого не варто було, так як все сталося до закінчення терміну гарантії.

Nissan Leaf

Майже 15% Nissan Leaf мали проблеми з електричними системами, які не пов’язані з двигуном або інформаційно-розважальною системою. Більшість машин відремонтували за добу, з них три чверті – по гарантії. У вартість туру не гарантійного ремонту в середньому склала приблизно 150 євро.

Jaguar I-Pace

Електричний «британець» знаходиться в середній позиції і насправді його власники стикалися лише з однією проблемою: гальма і, зокрема, система, яка відновлює енергію гальмування для вироблення електроенергії. Ця проблема вирішувалася менш ніж за тиждень, і вартість ремонту покривала гарантія.

BMW i3

З BMW i3 теж навряд чи виникнуть якісь серйозні проблеми. У першого електромобіля німецького виробника були труднощі з системою GPS і салоном. Більшості машин для усунення несправностей довелося простояти в сервісі близько тижня.

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona також показує хороші результати, і тільки проблема з акумулятором торкнулася близько 7% респондентів. Всі автомобілі були відремонтовані за гарантією і все ще знаходяться в робочому стані, але через проблеми, що виникла Kona залишалася в сервісному центрі на тиждень.

Tesla Model 3

Tesla займає перше місце в рейтингу з Model 3. У Model 3 майже не було проблем. «Тільки 5% Model 3 довелося несподівано відвідати дилера через проблеми з інтер’єром. Всі вони були відремонтовані менш ніж за день і до сих пір використовуються », – йдеться в звіті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!