Головна Статті Українцям розповіли, як визначити справжній пробіг автомобіля

Українцям розповіли, як визначити справжній пробіг автомобіля

0
2173

Купуючи вживаний автомобіль варто знати реальний пробіг, якщо машина дуже стара, тоді скоріше за все показники одометра обнулялися. Автомобільні експерти зазначають, що кожна модель авто має певні зноси при конкретних цифрах пробігу, «Твоя машина» розповідає про деякі з них.

Скручувати пробіг навчилися вже давно, але в пам’яті електронних блоків практично завжди можна знайти реальний кілометраж.

Вид інтер’єру

Обробка салону має гарний вигляд до 100-150 тисяч км, а от коли авто долає 200 тисяч км, з’являються потертості на педалях та видно потертості водійського крісла. Кермо тримається 150 тисяч км.

Знос двигуна

Якщо з вихлопної труби йде дим з відтінком синього або чорного кольору, то це ознака зносу деталей поршневої групи. Але нечесні перекупники вміють тимчасово маскувати це.

Стан ходової

Сайлент-блоки і кульові опори з заводу можуть зберігатися в порядку до 60-80 тис. км, але все залежить від умов експлуатації і моделі авто.

Амортизатори

Перед продажем амортизатори змінювати не рентабельно, тому їх точно треба перевірити на спеціальному стенді.

Рішення про стан автомобіля краще приймати після спілкування з досвідченим експертом. Тим більше не варто відмовлятися або погоджуватися на покупку на основі одного підозрілого моменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.