Дослідження показало, що кожен десятий власник електромобіля розчарований своїм вибором

Час читання: 2 хв.
0
Дослідження показало, що кожен десятий власник електромобіля розчарований своїм вибором

Згідно з дослідженням компанії American Trucks, кожен десятий власник електрокарів шкодує, що придбав такий тип автомобілів. Про це говорить опитування за участю 501 власника електромобілів. Найбільше шкодують про покупку власники електричних моделей BMW, Kia та Tesla.

Що ще відомо

До того ж автори проаналізували дані з Google Trends, що охоплюють понад 20 термінів зі скарг автовласників за останній рік. На основі отриманих відомостей автори створили індекс за шкалою від 1 до 100, що передбачає ступінь “розладу” від володіння електрокаром.

Які марки електромобілів викликали найбільше розчарування.

Найбільше шкодують за покупкою власники BMW — їх 20%. У власників Kia цей показник становить 15%, у Tesla – 10%. Серед власників електрокупе показник тих, що розчарувалися, досягає 22%. У водіїв електровантажівок – 13%. При цьому 8% власників електрокарів у майбутньому мають намір знову перейти до використання автомобілів із ДВЗ.

Головні причини, які розчарували власників електрокарів. На першому місці – нестача зарядних станцій. На другому – знос акумуляторів. На третьому – час зарядки
Реклама

У середньому власник електромобіля заряджає транспортний засіб за межами будинку 6 разів на місяць і витрачає на це по 49 хвилин (4 години 54 хвилини на місяць). У рік цей показник сягає 58,8 години. Найбільше часу (11 годин 10 хвилин) на зарядку поза домом витрачають власники електричних BMW. На другому місці опинилися власники Tesla – 6 годин 3 хвилини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!