Названо 5 основних ознак проблем з рульовим управлінням

Час читання: < 1 хв.
0
Названо 5 основних ознак проблем з рульовим управлінням

Проблеми в кермовому управлінні можуть позначитися на безпеці автомобіля та вимагають негайного усунення. При цьому, за словами експертів, є ознаки, які дозволяють водієві виявити проблему в тому чи іншому агрегаті.

«Серед ознак несправності — просідання автомобіля з лівої чи правої сторони, коли машину веде убік під час руху прямою. Це може бути викликане неправильним регулюванням кутів установки коліс або проблемами з кермовим механізмом», — пояснив експерт.

Крім того, на поломку вказує стукіт у рульовому колесі при повороті. Якщо сторонні звуки з’являються в повороті, це свідчить про знос рульових наконечників.

Якщо ж для повороту потрібно докладати зусиль, з великою ймовірністю з ладу вийшов підсилювач керма, також на несправність вказують гудіння або ААскрип.

«Проблеми з кермом збільшують ймовірність аварій – водієві складніше контролювати машину в критичних ситуаціях. Якщо вчасно не усунути несправність, це призведе до серйозних поломок та збільшення витрат на ремонт», — наголосив експерт.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!