Водіїв закликають звертати увагу на 8 критичних індикаторів на панелі приладів

Час читання: < 1 хв.
0
Водіїв закликають звертати увагу на 8 критичних індикаторів на панелі приладів

При запуску двигуна всі індикатори на панелі приладів загоряються і гаснуть, якщо ніяких несправностей з транспортним засобом немає. Однак, якщо деякі залишаються горіти, слід звернути увагу та усунути складності в машині, інакше неминуче виникнення великих проблем. Представник СТО розповіли, на які індикатори слід звертати особливу увагу.

Що назвали експерти

Так, значок масла говорить про зниження тиску масла у двигуні. Ігнорувати його не можна, тому що в іншому випадку можуть виникнути проблеми з ДВЗ. Найчастіше досить долити техрідість. Градусник червоного кольору говорить про можливе перегрівання двигуна. Може бути виявлена ​​несправність термостата або витік рідини, що охолоджує.

Якщо горить червоний знак оклику в дужках або значок АБС, це свідчать про наявність проблем з гальмівною системою. За правилами їздити автомобілем у цьому випадку не можна до усунення проблем. Горяче кермо зі знаком оклику повідомляють про наявність несправностей в системі кермового управління. Експлуатація ТЗ у цьому випадку також заборонена. Якщо горить індикатор “АТ”, то з’явилися проблеми з АКПП. Необхідно негайно зупинитися, інакше попереду чекатиме дорогий ремонт. Часто це говорить про перегрівання, поломку або нестачу техрідості в системі.

Значок «4х4» свідчить про проблеми з повним приводом автомобіля, а акумулятор, що горить червоним, — про нестачу заряду або несправність генератора.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!