Експерт розповів, чому небезпечно купувати старі машини з невеликими пробігами

Час читання: < 1 хв.
0
Експерт розповів, чому небезпечно купувати старі машини з невеликими пробігами

Перш за все, повідомив наш експерт, варто звернути увагу на різницю між роком виробництва автомобіля та показниками одометра. Проте, цей показник не завжди свідчить про те, що пробіг був змінений.

Наприклад, у ретро-автомобілів, які стоять у гаражі як колекційні екземпляри, рік складання не можна порівнювати з кілометражем пробігу. Але для сучасних масових авто різниця між роком випуску та показаннями одометра має велике значення.

По-перше, пробіг у такого автомобіля може бути змінений, навіть незважаючи на те, що це не так просто зробити в сучасних машинах. Крім того, автомобіль, який рідко експлуатувався, ймовірно, рідше проходив технічне обслуговування. Це може призвести до недостатньої кількості технічних рідин, що впливає на коректну роботу вузлів та агрегатів.

Рідкісні поїздки на автомобілі небезпечні тим, що паливо може не згоряти повністю, стікати по стінках камер згоряння та потрапляти в масло. Це підвищує тертя елементів та їх знос. Тому перед покупкою такого автомобіля необхідно уточнити всі деталі його експлуатації, підсумував експерт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!