Головна Статті Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати...

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

0
31

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини звичайну воду. Однак водопровідна вода може пошкодити систему подачі рідини, що омиває.

Влітку краще використовувати спеціальний миючий засіб, який швидко справляється з різними забрудненнями. Серед останніх можуть бути пил, пилок, деревна смола, засохлі комахи, а також неприємні «опади» від птахів. У цих випадках звичайна вода виявиться марною, і краще використовувати спеціалізовану рідину.

За його словами, використання водопровідної води може завдати шкоди системі подачі рідини, що омиває , оскільки вода з-під крана з часом може викликати утворення кальцієвих відкладень і нальоту на форсунках. Це призведе до засмічення склоомивача і фароомивача, якщо вони у вас є. Заміна таких пристроїв коштуватиме дорого, тому економія на рідині може обернутися великими витратами у майбутньому, пояснив фахівець.

Експерт що в якості альтернативи можна використовувати дистильовану воду , а для покращення миючого ефекту додати до неї, наприклад, трохи засоби для миття посуду . Використання звичайних побутових миючих засобів цілком підходить, за умови, що вони не агресивні, оскільки такі засоби не зашкодять кузову автомобіля та гумові ущільнювачі, якщо вони випадково потраплять на ці поверхні. Кошти, які ви використовуєте на кухні та які безпечні для рук, підійдуть і для автомобіля, додав експерт.

У п’ятилітровий бачок омивача достатньо додати лише кілька мілілітрів миючого засобу, інакше може з’явитися багато піни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.